Bladenmaker

Naast tekstschrijver en schrijfcoach ben ik bladenmaker. Ik mag mezelf de hoofdredacteur van Hart van Nijmegen noemen; het magazine voor en over de 18.000 inwoners van stadsdeel Nijmegen-Midden.

In 2014 vroeg de gemeente Nijmegen mij een blad op te richten voor dit gebied. Ik besloot dat het magazine moest informeren, vermaken en verbinden. Want in het hart van Nijmegen wonen 18.000 mensen met uiteenlopende achtergronden, meestal levend in hun eigen bubble. Niets menselijker dan dat.

Takenpakket

Ik ben het boegbeeld van Hart van Nijmegen, bedenk rubrieken, inspireer en motiveer redacteuren, schrijf artikelen, voer gesprekken met (potentiele) adverteerders, zit redactievergaderingen voor, stuur de bezorgers aan en zet het blad zes keer per jaar in elkaar, in nauwe samenwerking met eindredacteur en vormgever.

Maar vooral sta ik in contact met iedereen die me maar kan helpen aan goede content over Nijmegen-Midden. Deze verdeel ik over blad, website en Facebookpagina.

Jouw toegevoegde waarde

Voor jou maak ik een informatief en wervend magazine of E-book over jouw toegevoegde waarde. Eentje waarin jij potentiele opdrachtgevers een blik achter de schermen geeft, je persoonlijke verhaal vertelt en je klanten aan het woord komen.

Wil jij je eigen blad? Neem dan contact met me op

Testimonial

Ypie Veenstra, freelance redacteur en vertaler en eindredacteur van Hart van Nijmegen: “Aan de diverse touwtjes trekken om zaken voor elkaar te krijgen, dat ligt Elvi goed. Dat geldt ook voor het hoofdredacteurschap, met alles wat daarbij hoort. Ze is verder oprecht en integer. Dat zorgt ervoor dat ik me meer dan gemiddeld in wil zetten voor ons blad. Daarnaast bindt ze mensen aan zich doordat ze ziet waar zij goed in zijn.”